Ark, preso del verso, rap en valencià

El primer cantant de rap en valencià.

Desgraciadament, puc dir que vaig ser el primer MC en fer rap en valencià; i dic desgraciadament, perque m'haguera agradat moltissim ser el que fea 100, puix aixo significaria que hi haurien 99 persones (o grups) més, fent-ho.

 

En 2001, despres d'escriure i (mal)gravar alguns temes en castellà, sorgix l'idea de ¿per qué no fer-ho en la meua llengua materna?, i es aixina com, junt al Eron, comencem a traure temes en valencià en el nostre grup "Presos del Hip Hop". Temes que vorien la llum en la nostra primera maqueta "Con recursos" (2002) barrejats en atres cançons en llengua castellana. Disc que presentarem en directe en el Pub "La Velvet" de Massanassa junt ad atres grups ara desapareguts com Prozak i El Equipo Ska. Despres d'alguns concerts mes, acabariem separant-se, iniciant yo el meu cami en solitari.

 

Des de llavors, una llarga temporada redactant pensaments, pero gravant poc materal. Hasda que en 2008, l'editorial Mosseguello, junt ad atres associacions, m'editaren una maqueta composta de 7 temes "El preso del verso", tots integrament en llengua valenciana a excepcio d'una colaboracio d'una cantant de Huesca.

 

Actualment continue gravant multitut de colaboracions per ad atres artistes, i en estos moments m'enfronte a un nou repte:

Conseguir oferir-vos un nou tema al mes (12 temes a l'any)